Átvételi és fizetési módok

SZEMÉLYESEN TELEPHELYÜNKÖN

Telephelyünk címe: 2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 14.
Megközelítés Szigetszentmiklós felől: az M0 autóút (Csepel) felé, a LIDL parkoló előtt balra,
Budapest felől: M0 csepeli-szigetszentmiklósi kijárónál Szigetszentmiklós felé, LIDL után jobbra.

A terméket kizárólag előzetes telefonos időpontegyztetés után tudjuk kiadni!
telefon: 06 70 633 8376 (Katona György)

 

UTÁNVÉTES POSTAI CSOMAG FORMÁJÁBAN

Minden 20 kg-nál nem nagyobb tömegű rendelést utánvétes postai csomag formájában tudunk elküldeni (feladástól számított 2 napi érkezéssel és 5 napig őrzött). A postázás költsége egységesen 3.000.- Ft. A postázás és az utánvét költsége egyaránt a VEVŐT terhelik.

Rozsdamentes játszótéri játékot, vagy kerti bútort, továbbá mindenfajta játszótéri eszközt kizárólag telephelyünön adunk ki! Amennyiben a kiválasztott termék telepítését és/vagy az ütéscsillapító réteg kialakítását is ránk szeretné bízni, kérjen erre konkrét ajánlatot a Kapcsolat oldalon!

A szállítás további feltételeit az ÁSZF tartalmazza.

 

HATÁRIDŐK

A raktáron lévő termékek lehetőség szerint néhány napon belül postára kerülnek, vagy átvehetők. A játszótéri eszközök, a kerti bútorok, továbbá a beszállításra váró termékek megérkezése néhány hétig is tarthat. Aktuális megrendelésének állapotát a megrendeléskor kapott linken ellenőrizheti.

A termékek szállításának határidejével kapcsolatosan – különös tekintettel a szállítás várható időpontjára – az Üzemeltető nem vállal semmilyen szerződéses kötelezettséget.