SAPEKOR rozsdamentes játékok

Hinták | Mérleghinták | Forgók | Mászókák | Rugós játékok | Játszóvárak | Homokozók

Néhány szó a SAPEKOR rozsdamentes játékokról. A SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég csehországban, amely rozsdamentes gyerekjátszóterek és rozsdamentes park- és utcabútor termékek gyártásával foglalkozik. A dinamikus fejlődés mellett a folyamatos innováció és tervezés eredményeképpen a SAPEKOR játékok méltó versenytársai bármely nagy európai játszótéri játékokat gyártó cégnek.

A forgalmazott játékok kizárólag biztonságos, idő- és terhelésbiztos anyagokból, az európai EN 1176 és EN 1177 szabványoknak és előírásoknak megfelelően készülnek. Jellemzőjük a magas minőség, tartósság, minimális karbantartási igény, időjárás- és vandalizmus tűrés. Cél, hogy a SAPEKOR játékok sok éven át nyújtsanak biztonságos és hasznos szórakozást a gyerekek számára.

Az eszközök karbantartása rendkívül egyszerű, teljesen elegendő, ha a játékokat megtisztítjuk a felszíni szennyeződésektől.

A SAPrimo játékcsalád alapvető, és teljesen újszerű játékeszközöket is tartalmaz a 3-14 éves korosztály számára egyaránt. A játékok közt megtalálhatók gyermek játékházak csúszdákkal, hintákkal, homokozók, köteles- és mászóköves játékok, továbbá a nagyon népszerű rugós játékok is.

A SAPrimo eszközök tagjai két alapszínben választhatók; narancs és kék színben egyaránt kedvesek a gyerekek számára.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

Rozsdamentes acél - A SAPEKOR design alapelemét adja a festetlen korrózióra nem érzékeny acélötvözet. Festést, felületkezelést nem igényel, így később nem kell csiszolni, újrafesteni. A felső króm réteg biztosítja, hogy a felület hosszú idő múlva is változatlan marad. Rozsdamentes acélból készülnek a kötőelemek, és a menetes szárak, kötelek, hálók rögzítőelemei is.

HDPE (High Density Polyethilen - nagy sűrűségű polietilén) - stabil színtartó műanyag, UV sugárzásnak jól ellenáll, nem fakul, nem szívja magába a vizet, rétegekre nem bontható.

Kötelek, hálók - a használt kötelek mindegyike hibátlan minőségű, 16 mm átmérőjű, hat szálból álló acélbetétes mászókötél. A kötél acélmagját poliészter fonalakkal vonják be, amely rendkívül kopásálló és színtartó.